Voorwaarden

Er is sprake van een overeenkomst als door de koper (klant) opdracht gegeven wordt aan de verkoper -Design Jungle- om een of meerdere producten te leveren. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten.

De voorwaarden zijn voor een ieder toegankelijk en opgenomen in de webwinkel van Design Jungle.

Gegevens van de ondernemer

Naam onderneming: Design Jungle

Vestigingsplaats: Stadskanaal

E-mailadres: info@designjungle.nl

KvK-nummer: 04076338

Rekeningnummer: NL18ABNA 0426035100

Betaling

Betaling vind plaats door iDeal, Paypal, CreditCard of betalen bij afhalen.

Levering

Design Jungle draagt zorg voor een correcte levering van de producten. 

Design Jungle behoudt zich het recht de koopovereenkomst te ontbinden als klant zich niet aan de voorwaarden houdt.

De voorraad/levertijd staat vermeld op www.designjungle.nl

Indien producten op voorraad levert Design Jungle binnen 2-4 werkdagen. 

We reserveren uw bestelling 5 werkdagen. Hebben wij dan nog geen betaling of reactie ontvangen dan ontvangt u een herinnering. Reageert u niet binnen 3 werkdagen dan wordt de bestelling geannuleerd en worden de artikelen weer in de webshop geplaatst. 

Verzending

Pakketpost wordt verzonden via DHL of PostNL zodra de betaling is ontvangen.

Brievenbuspost wordt verzonden via PostNL zodra de betaling is ontvangen.

De bestelde producten kunnen ook op afspraak afgehaald. Hier zal via de mail een afsrpaak over gemaakt worden.

Design Jungle garandeert dat de bestelling met zorg wordt ingepakt en in goede staat worden verzonden.

De verzendkosten zijn voor brievenbusverzending €2,25/€2,95/€3,95 en voor pakketverzending €6,95.

Bij pakketverzending ontvangt u een track & trace nummer.

Design Jungle voor de vertragingen bij DHL/PostNL niet verantwoordelijk. 

Prijzen

Prijzen die op de of in de website/webwinkel staan van Design Jungle zijn vaste prijzen, hierover kan niet onderhandeld worden. Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- zetfouten. Voor de gevolgen van druk - en zetfouten word geen aansprakelijkheid aanvaard. 

De prijzen worden vermeld in euro's incl 21 % btw en zijn exclusief verzendkosten.

Privacy

Design Jungle zal de persoonsgegevens vertrouwelijk behandelen en niet beschikbaar stellen aan derden.

Persoonsgegevens worden alleen gebruikt door Design Jungle. 

Retour

Als je de volledige bestelling retour stuurt, dan zal Design Jungle de kosten van de bestelling én de verzendkosten en eventuele administratiekosten teruggestorten. 

Als je een of meerdere artikelen uit de bestelling houdt, dan krijg je alleen de kosten van de rest van de bestelling terug, niet de verzendkosten of eventuele administratiekosten. Je betaalt zelf de kosten van de retourzending (van jou terug naar de webwinkel). 

Bedenktijd

Je hebt een bedenktijd van 14 dagen. Indien je het artikel al hebt ontvangen en terugstuurt zonder gebruik, schade en in gesloten verpakking word het bedrag excl. verzendkosten na ontvangst retour gestort binnen 14 dagen. De kosten voor retourverzending zijn voor rekening van de klant. 

Klachtenafhandeling

Design Jungle streeft naar tevreden klanten. Mocht er onverhoopt een klacht zijn dan wordt Design Jungle daar graag van op de hoogte gebracht. We kunnen dan samen zoeken naar een passende oplossing.

Zonder opgave van reden kan de bestelling binnen 14 werkdagen geretourneerd worden mits de verpakking gesloten is en het artikel ongebruikt.

Na ontvangst van het artikel word het aankoopbedrag excl. verzendkosten binnen 14 dagen retourgestort. De verzendkosten van het retourneren zijn voor de klant. 

Artikelen die in opdracht gemaakt zijn kunnen niet geruild of retourneerd worden. 

Uw levering wordt altijd met grote aandacht en zorg ingepakt en gecontroleerd. In het onverhoopte geval dat u desondanks een onvolkomenheid constateert, gelieve dit binnen 48 uur na ontvangst aan ons te melden per email aan info@designjungle.nl. 

In geval van schade graag begeleid door relevante fotos. Retourzenden alleen na email in overleg met een akkoord van Design Jungle. 

Let op! Is uw product beschadigt bij u aangekomen? Dan willen wij dit ten alle tijden goed oplossen en een nieuw product toezenden. Dit doen wij na het ontvangen van een foto van uw ontvangen product. 

Afbeeldingen

Alle foto's en afbeeldingen zijn eigendom van Design Jungle.

De afbeeldingen mogen niet zonder toestemming gekopieerd of voor andere doeleinden gebruikt worden.

De afbeeldingen die Design Jungle gebruikt op de site zijn van Design Jungle. Is dit anders, dan zullen wij credits geven aan de maker/eigenaar van de foto.

Wholesale

Design Jungle biedt bedrijven de mogelijkheid aan, haar producten te verkopen in hun webshop of winkel. Je kunt ons hierover mailen op info@designjungle.nl. Wij gaan dan kijken of uw (web)winkel aan onze eisen voldoet. De levering is in overleg.

Overmacht

Design Jungle is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbinternissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. 

Onder overmacht word verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen. Vertraging bij of wanprestaties door onze leveranciers, storingen in het internet, storingen in de elektriciteit, storingen in e-mailverkeer en storingen of wijzigingen in door derden geleverden technologie, vervoersmoeilijkheden, werkstakingen, overheidsmaatregelen, vertragingen in de aanvoer, nalatigheden van leveranciers en/ of fabrikanten van Design Jungle. 

© 2015 - 2020 Design Jungle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel